Geschiedenis van Unishore Workwear: Het begin...

Geschiedenis van Unishore Workwear: Het begin...

Geschiedenis van Unishore Workwear

Unishore Workwear, oorspronkelijk bekend als Unishore Bedrijfskleding, is een familiebedrijf dat al sinds 1985 garant staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en professioneel advies. De klant staat daarbij centraal.
Opgericht door Jaap Posthumus, begon Unishore als leverancier van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen voor offshore klanten. Jaap bouwde het bedrijf op met aandacht voor service en de wensen van de klant. Toen hij in 2007 met pensioen wilde gaan, verkocht hij Unishore aan Gerhard en Petra Koorn.

Uitbreiding naar Diverse Sectoren

Na de overname breidde Unishore Workwear haar diensten uit naar andere sectoren en voorziet sindsdien bedrijven in diverse andere branches van passende bedrijfskleding. Van horeca en installatiebedrijven tot bouw, logistiek en offshore: iedereen kan terecht bij Unishore Workwear.
Het plezier in ons werk ligt in het vinden van de juiste kledingoplossingen voor iedere klant, zodat medewerkers zich veilig en comfortabel voelen op de werkvloer, een professionele uitstraling hebben, en het teamgevoel wordt versterkt door passende bedrijfskleding.

Groei en Nieuwe Vestigingen

De hoofdvestiging werd verplaatst naar de Handelsweg 6 in Den Helder, waar het bedrijf nog steeds is gevestigd. Vanaf het begin werd er geïnvesteerd in een webshop, die inmiddels goed is voor 40% van de totale omzet.
Om aan de groeiende vraag te voldoen, werd in 2013 een tweede verdieping toegevoegd aan de Handelsweg voor extra kantoorruimte en een grotere showroom. De ambitie om uit te breiden naar Noord-Holland werd werkelijkheid op 20 april 2020 met de opening van een nieuwe vestiging in Zwaag/Hoorn.

Kleding Management Systeem (KMS)

Unishore Workwear biedt al jaren een uniek Kleding Management Systeem (KMS) aan voor vaste klanten. Dit systeem fungeert als een persoonlijke webshop waarin alle producten staan die de klant in het verleden heeft besteld of in de toekomst wil bestellen. Hierdoor verlopen herhaalorders vlekkeloos en efficiënt. Klanten kunnen nieuwe producten laten toevoegen aan hun eigen KMS en de bestellingen eenvoudig volgen, zowel op bedrijfsniveau als op individueel personeelsniveau.
Ons KMS biedt ongekende mogelijkheden en helpt bedrijven hun kledingbeheer te stroomlijnen. Bovendien bieden wij dit systeem volledig gratis aan als extra service voor onze klanten.

 

Duurzaamheid en Innovatie

Unishore Workwear blijft zich richten op duurzaamheid in de bedrijfsvoering. De vestiging in Zwaag is volledig energieneutraal en in Den Helder is het uiteindelijke doel om dit ook te bereiken. Bij de keuze van leveranciers speelt duurzaamheid een grote rol en klanten worden geholpen met inleverboxen voor het recyclen van oude bedrijfskleding en schoenen.Gelukkig is de kleding industrie zich bewust van hun vervuilende rol en wordt er op elk gebied gekeken hoe het beter kan en moet.

Team en Persoonlijke Service

Het team van Unishore Workwear bestaat uit een vaste kern van medewerkers met uitgebreide kennis van bedrijfskleding en PBM’s. We denken mee met onze klanten en onderhouden graag contact. Dit kan een bezoek op locatie zijn of een afspraak in een van onze vestigingen In dit digitale tijdperk  is het vaak een Teams-meeting makkelijk en tijdbesparend voor de klant.
Bedrijfskleding wordt bijna altijd voorzien van een logo dit doen we in eigen beheer we hebben ons eigen team van gespecialiseerde medewerkers die logo’s borduren en  of bedrukken op de kleding, Ze hebben oog voor detail en jarenlange ervaring. En geven advies graag advies over de plaatsing in overleg met de klant die altijd eerst een digitaal v.b. ter goedkeuring krijgt.

Leiding

Gerhard Koorn zet als Algemeen Directeur de lijnen uit voor het bedrijf. Petra Koorn leidt de borduurafdeling, die vanwege de omvang een eigen pand heeft in Den Helder, en richt zich daarnaast op communicatie via blogs en LinkedIn. Dochter Chris runt de vestiging in Zwaag en is een belangrijk aanspreekpunt voor veel van onze grote klanten. Samen met ons geweldige team in Den Helder en Zwaag, dat voelt als familie, zorgen we ervoor dat Unishore Workwear blijft groeien en innoveren.

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.